happy bufday korang....

16/10 yang lepas...
bufday cousin ku....
qamarina nama nyer...
tp aq lebih mesra dgn pggilan kak nor..
aritu aq pegi la umh dia...
ada wish bufday kt dia...
tu kali ke 2 wish kt dio slps wish kt fb...
ari yg aq pergi tuu...
dia bru smpai umh dia...
dia bru balik...
ma n pokbah g ambik dio kt pemberian dkt alik hulu nun disana...
dia cikgu kt sana...
masa aq g tu..
dia dop bungkus tapai pulut...
aq pom joint skali laa...
dop berbual ngn dia...
dia x reti nk bungkus tapai pulut tu...
aq pom ajar la dia...
kira aq nie chef segala chef laa...
hukk33



* nie gmbr dia ngn aq masa hari dia bertunang *


nie kak yg kawan dia bagi..
dia kasi aq mkn..tp aq x mkn sbb tu kek kwn dia kasi..xkan aq nk mkn kan...


haaaa.....
ada sorang lagi bufday girl...
yg nie bufday girl yg agak sihat dr ku...
hukk33
nama dia pulak...
nik nur syamimi...
bufday dia 17/10
bufday dia sama dgn hari raya korban thun ni...
so,thun nie rmai yg bagi hadiah lembu kt dia..
so,xde hadiah lain...
hnya LEMBU!
booooo~
td,sambut la bufday dia...
umh dia sblh je ngn umh aq..
so,klu rasa lapar..
pegi nyer menziarahi umh dia...
umh dia slalu penuh ngn makanan...
nati klau ada masa terluang panjang..
akan ku upload gmbr kek nyaa...
gmbr ku tidak laa..
sbb td aq full free hair..
ohh tidak!!!


* me wif her *



kek tiramisu ....sy x mkn..bau cheese

maaf yea korang semua....
saya xde hadiah utk korang semua...
thun nie saya tgh pokai sedikit...
sbb saya tgh cuba mengumpul duit saya untuk meneruskan hajat saya selepas ini...
xsabar rasa nk pergi sanaa..
xnak dop klantan dah!!


notakakiku : menunggu tiba bufday encik IT pulak...kawan baik pakcik..hukk33..nk kasi ape ekk dkt dia??

2 ngepek:

mohammad said...

salam ziarah

nurazzariah said...

terima kasih...
ada fb x??
saya lebih suka klau org yg follow blog saya ni add saya kt fb...
jika xde...
x mengapa...