BERJIMBA-JIMBA DI TEPI SAWAH (first day raya)

Assalamualaikum....

asyik dok baca entry orang lain je semenjak dua menjak ni..nak tunggu aku update....alahaiii,lambat lerr sangat...lagi2 aku dalam mood trial SPM...lagi laa berdebar-debar....tapi apakan daya kan,update itu mesti...

Alhamdulillah...hari ni saya dah habis trial SPM..semua paper selamat dijawab oleh saya..tapi yang paling tak syok adalah,ada pulak yang tertangkap bawa masuk skema masa peperiksaan..tolol betul laa manusia tuuu...so,20 hb ni tak silap kena exam balik untuk paper PAI...nasib baik...bagi aku yang tuu boleh jerr tembak2....(Suka2 jer taauu nak main tembak2..mcm lerr ada pistol)

untuk malam ni...aku cuma nak kongsikan sedikit kenangan yang telah terpahat di hati aku laaa...sedikit laaa...sbb nya,sepanjang outdoor ni berjalan,hnya 3 ke 4 keping jer kot gambar yang ada tertampal muka aku...yang lain muka dorang semua...

memang tiap kali raya,aku akan didenda dengan upah untuk tolong ambik gambar muka dorang,,,tapi tak pe...aku happy sbb dorang semua sporting walaupun dorang lebih tua dr aku...ala2 makcik begitu....dorang semua ni kawan kakak ku.


























oke...satuuu...baru ada gambar aku.... cer tgk,baju aku dgn kakak aku sama...design sama kaler lain...













































dua....muka ku macam tak senonoh sikit...ada ku kesah?






 tiga....
 dan empat.....



























dan...setakat itu sajalah untuk malam ni..next time ada masa,sy akan update lagi....gambar nya banyak....saya paling suka share gmbr dkt blog drpd dekat fb....menyampah tau buka fb skrg ni...twitter lagi laaa...ada perempuan yang meroyan dekat dalam twitter tuu...tah pape laa dgn dia....


notakakiku : peace :)


2 ngepek:

Nur Iffany said...

salam..nice entry n nice blog..jemput singgah n follow shoppylegacy.blogspot.com ye, tenkiu :D

nurazzariah said...

nur iffany...terima kasih sbb sudi baca blog kita...nanti kita follow blog awak yea...