" Muna , saya nak header free "


Assalamualaikum....


hari nie aku sngt laa rajin buka blog awal2 pagi sbb aku dh boring sngt2 tido time hujan macam ni...
so,niat aku pagi nie nk update blog sbnr nya..sbb dh 2 hari rasanya blog aku bersawang....


pagi nie aku ada tgk muna ada buat segmen baru dan segmen itu bertajuk " Muna , saya nak header free "... aku, kalau bab header nie aku suka...xkesah laaa bgaimana untuk mendapatkan nya....sbb aku dh lama dh x tukar header baru,..aku xdek idea nk wt header....dan apa bila aku tgk contoh header yang muna buat nie,aku macam terkejut sbb muna sngt2 laa kreatif....


so,sape yang nk join segmen yg muna buat nie...klik dekat banner tuu ekk.. :)





" saya nak header free dari muna sebab saya suka dengan semua design header yang muna buat.semua nya cantik.dan dah setahun saya x tukar header saya.harap muna boleh bagi free dekat saya. "



btw,jom semua kita join segmen nie...muna akan tambah header dgn lebih bnyk sekira nya ramai yang menyertai segmen ini.....



3 ngepek:

Muna rahimah said...

Salam . Thanks sebab join segmen muna tu . Tahniah sebab awak berjaya dapat header free dari muna . :)

sila PM muna di fb muna http://www.facebook.com/profile.php?id=100003131087856&ref=tn_tnmn

Saiz header :
Tulisan Apa :
Gambar atau doodle :
Warna apa :

Terima kasih :)

hanani wirdah said...

kelassss kau Jahhhhhhhhh

nurazzariah said...

saya dh PM muna....
tq muna :)