Part 1 : Happy Birthday Puteri Syada


Assalamualaikum...

berbunganya hati ini dapat bangun pagi2... macam laa x pernah bagun pagi kan?

sebenarnya hari ni adalah hari jadi kawan kita ni...kawan yang comel lagi baik hati ini...





pinjam gambar sat noo....

credit to : PUTERI SYADA



kita orang sbnrnya dah lama kawan..dari sekolah rendah lagi...still aku ingt,kita org dulu selalu jer bergaduh dekat sekolah..tp bila masuk ke sekolah menengah, rasa nak berkawan baik tu semakin kuat... tiap hari dekat sekolah akan makan sama2..walaupun berlainan kelas,tapi kita org still x putus untuk berjumpa even sekejap jer...

pagi sempat dulu berbincang dkt port kita orang..rehat makan ramai2...balik pulak sekali..walaupun akan berpisah bila smpai di pintu depan sekolah..














kita orang selalu keluar... boleh dikatakan kita org ni suka sngt join  mana2 majlis...sebab,kita org suka bergambar...bila dh cantik2,mesti lah bergambar kan...

hantu kamera macam ni laaa....





time ni sajer jer bawak abiey keluar..sbb masing2 masa ni dalam tekanan perasaan..ceyhh!! tp yang terlebih tekanan perasaan nya adalah AKU...

tekan SINI untuk baca entry yang abiey buat.







haa,abiey nie pun blogger jugak tau...tp dia kurang update sikit.. tanya laa dia kenapa malas sngt update..ambo ni gk x cekak daa nk pujuk2 dia suruh update blog....








so,puteri syada shukri....happy belated bufday.. semoga apa yang abiey mahukan akan tercapai...semoga panjang umur...semoga hubungan baik kita semua tak kan berhenti begitu sahaja.... capai cita2 abiey untuk jadi arkitek tuu...same like abg mat lin kita.... huwaaa,tiba2 sebut pasal abg mat lin awak.... panggil Faz oke... Faz...bru glemer gituu.. :)



notakakiku : bersambung......


1 ngepek:

Farahin Izzati said...

sy klik g+ dan follow blog awk :)

happy befday puteri syada, walaupun xkenal :P