Photo Contest: Aku dan Dia by Blog Paly


Assalamualaikum....

hari ni azza bersemangat gilerr nk join photo contest yang Paly buat ni... 

bila siap jerr azza taip semua ni bru laa azza perasan yang photo contest ni tamat hari ni... sempat lagi kah aku? jadi peserta terakhir kah azza ni?hehe




untuk photo contest ni azza nak letak gambar ni...





" azza kan,suka sangat dengan kek..azza suka baking cake.banyak jenis kek azza boleh buat..best kek yang azza buat ialah RED VELVET..hurmm,mmg sedap tak terkata laa..azza suka buat kek sbb azza suka bila nk hias2 kek.part tuu la yang paling best sbb azza boleh hias dgn semua hiasan kek yang cantik2. bila azza buat semua tu,azza rasa hati azza tenang..setiap hari azza akan sediakan dessert untuk makan petang.. bila azza malas,azza akan tempah jer.. 
kek yang dalam gambar tu adalah kek RV yang azza tempah sempena birthday mak azza yang ke 50..azza beli dgn duit azza sendiri tau.. "



terima kasih Paly sbb buat photo contest ni... lain kali buat laa lagi..Azza suka.


notakakiku : nok royak nyo azza ni suko sngt ko RV.. kelmarin sempat lagi azza tempah mini RV ni untuk makan petang..azza sempat tempah 3 kotak..YUMMY.





10 ngepek:

...iSyA Purple* said...

done follow azza. wah sedap napok kek tuh. huhu

nur azzariah Mokhtar said...

hurmm..meme sedak tlajok laaa...xleh nk royak sedak staro mano...hahaha

Paly said...

same2 :)

thx gak sudi join contest ni

nur azzariah Mokhtar said...

welcome paly.. :)

deno said...

ola... deno datang dari segmen yg sama.... deno da foloW sini.. ^^ JOM?

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/photo-contest-aku-dan-dia-by-blog-paly.html

nur azzariah Mokhtar said...

tq deno..dh follow :)

Rabia said...

Done follow :)

nur azzariah Mokhtar said...

tq Rabia

NaZiRaH @ Ezyra said...

balas kunjungan dari segmen yg sama, done follow sini..;-)

tgk sini ek..
http://cempakabiru-nieda.blogspot.com/2012/07/cara-nak-buang-word-verification-pada.html?showComment=1361785092400#c851450775334805255

nur azzariah Mokhtar said...

dh follow kak..terima kasih sbb sudi BW.