1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY

Assalamualaikum...

sekarang sudah pukul 1.22 pagi dan aku masih td tido semata-mata untuk join segmen ini...

korang yg berminat untuk join segmen ni boleh klik pada banner yea.. :)


 


semasa aku follow blog cik mimey ni..aku merupakan orang yg ke1397...terkejut oke...sbb rmai gila follower dia..cuba laa tgk follower aku? dah 2 tahun lebih da aku usahasakan blog ni...tapi sambutan yg tdk menggalakkan....

dgn join segmen nie d harapkan cik mimey bole laaa tolong2 upkan follower kita...

bagi aku blog cik mimey ni simple..xbermain dgn bnyk kaler...aku tgk pink + blue jer kot kaler yg ada...minat kaler pink ekk cik mimey?hikk33

blog aku tiada keistimewaan nya..just sharing something mengenai life aku..ada sedih ada gembira dan ada boring!! for sure,orang cakap aku nie mmg memboringkan oke!! tq sape yg cakap mcm tuu...atleast  aku cuba utk buat orang senang bila dgn aku...


tag untuk semua rakan blogger yg terrrcinta.. :)


notakakiku : peace sambil menguap...

13 ngepek:

Cik Mimey said...

hye terima kasih kerana join segmen saya :)
jemput bw ke blog peserta lain ye..
nice blog n nice meet u :)

http://sukahatimimey.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

Nadia Johari said...

hai terjah sni..jom terjah saya blik..n follow me back..saya dr segmen yang sama..salam kenalan

http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

bazilah abu hassan said...

hi! dari segmen yg sama jugak~
jemput lah jenguk2 n follow balik blog kita kalau sudi. :D
http://www.adikbintang.blogspot.com

bazilah abu hassan said...
This comment has been removed by the author.
Shah Irwandy said...

hai, datang sini dan follow sekali dari segmen yang sama :)

http://www.irwanalessatyme.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

Mohd iyxat said...

Dari segmen yang sama :)... Dah follow...mohon follow balik...

http://justiyxat.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html

Mohd iyxat said...

Dari segmen yang sama :)... Dah follow...mohon follow balik...

http://justiyxat.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimiey.html

Hidayah Zulkefli said...

jln2 sini jugak. follow me too
http://misshdyh.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

secret of us said...

jalan-jalan + follow..^^

http://secretshaila.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

nur azzariah Mokhtar said...

terima kasih semua datang melawat + follow kita...

kepada anda semua..jangan risau..saya dah follow anda semua...

~didiey~ said...

datang dari segmen yg sama.. salam ukhuwah :)

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

follow u :)

Cik Mimey said...

selamat tahun baru :)

http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html