Giveaway : Blog Aku AWESOME!

Assalamualaikum...

kepada sesiapa yang da mula boring blog aku..aku mintak maaf laa..sbb nya aku rasa blog aku da penuh sarat dengan semua GA,Segmen dll...aku macam deman jerr dgn semua ni..mana tak nya..sejak hbs SPM ni,aku asyik layan blog jerr...satu per satu segmen aku join...

untuk pagi buta nie,aku nak join GA yang d anjurkan oleh Didi..Didi ekk?terus aku ingat dekat Dee citer adam dan hawa tuu...menyampah oke dengan Dee tuu..tapi yang pasti Didi x mcm Dee...
Didi comel lagi cute lagi cun melecun..jangan marah..orang yg sakit jiwa macam i nie memang peliks...lagi2 sejak maria elena tuu kahwin..yang dan peliks menjadi pelikssssss......

oke.da lari dari tajuk....

sape yang berminat nak join GA  dari Didi boleh klik banner tau...





Didi soh bagitau kenapa blog aku ni AWESOME sangat...sebab....zzzzz....ku sendiri tgh fikir knp blog aku AWESOME ...

oke,sbnrnya blog aku nie lebih kepada hidup aku...no politik..dan tiada bab2 artis yang boleh dikatakan hangat sbb bergaduh..bab2 artis yang sweet pom aku tak pernah lagi update setakat nie...

JADILAH SEORANG PENULIS YANG KREATIF DAN BERSIKAP BAGUSSSS...TUNJUK SIKAP ORANG BOLEH HORMAT KITA..TAK SALAH KAN KALAU KITA BERBUAT BEGITU??
  

5 ngepek:

Hanna Nabiella said...

wahh..gudluck yew =D

nur azzariah Mokhtar said...

hanna comel..tq tau...kebanyakan GA dan segmen hanna join kita pom join...hehe

Suue said...

Assalamualaikom and Holla! Singgah dr GA sama and follow. Jom follow sue, nak tak? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/giveaway-blog-aku-awesomee.html

Nak happykan birthday girl x? Jomlah.. http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/erin-kahars-birthday-d.html

Nak hadiah gempak-melepak? Terjah: http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/year-end-first-ga-by-fnz.html

Nak join contest menarik x? http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-kind-of-boy-that-im-attracted.html

Ni last eh, hehe. Nak mengarang cerita x? Sambil2 tu, baca lah cerita sue jugak ek! http://a-awesomee.blogspot.com/2012/12/contest-love-story.html

Bai!

Yana Blogger said...

Assalamualaikum..
Thanks sebab join!
Keputusan dah keluar!

http://didijojo.blogspot.com/2012/12/keputusan-giveaway-blog-aku-awesome.html

nur azzariah Mokhtar said...

yana..tq...da check da..tpi x dapat.