Jom Join Segmen Khas Rakan Bloglist Oh Gosip Artis dan Menang RM50


Assalamualaikum....

haaa... hari tuu aku sanggup tinggalkan blog sbb tiba2 tergilakan novel...tapi malam nie tiba2 pulak aku sanggup abaikan novel sebab nak berblog...lagi berbunga-bunga hati nie lepas dapat tahu menang segmen yang Cik Lyeen anjurkan tuu....nti da sampai hadia dari cik lyeen aku akan reviewkan oke..skali dengan blog cik lyeen aku akan review kan..mood baik dan rajin tiba2...


untuk malam ni,aku join segmen ni pulak...korang yang da rasa top4 korang da mula rasa sikit,boleh laa join segmen ni..mana laa tau tiba2 rezeki korang dapat top4 tuu...

 

Gosip Artis Blog

dalam syarat sbnr xdek pom suruh letak gambar tuu...just nak senangkan readers utk join segmen nie...

aku da letak da dekat sidebar...cuma takot korang tak perasan jerr...





2 ngepek:

Diya Sesame said...

jom join :)
http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html

Diya Sesame said...

jom join :)
http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html