5 minit bersama mereka.

Assalamualaikum...


disebabkan sekarang cuti...mood tido lewat memuncak..aku kalau tak pukul 3 au takkan tido...so,berkeliaran laa aku didalam rumah yang tak berapa nak besar ni...keluar masuk bilik...


malam ni just nak update sedikit gambar laaa..gambar sepanjang masuk tuisyen then dapat kawan baru....

yang paling rapat dorang laaa....


































anis dan eira




anis + me



   
me + eira.




















hari tuu ada janji dengan dorang dekat kbmall..tapi jumpa kejap jerr...sbb sy dtg dengan pakcik...so xle lama2...




anis + eira + me





wajihah..oke,this girl mmg buat aku gelak...xdek dia xbermakna...




with anis..act,anis nie da lama kenal...jumpa dia dkt mcd hari kebetulan jerr sbb ae tuu kelas addmath aku batal...so,lepak mcd jumpa diaa...





   
anis..


sepanjang tuu..sempat lagi sambut bufday kawan aku ni... ieka..


 
belanja dia makan kek jerrr...xsempat nk mkn best2...







edisi makan tengah hari...time nie rehat,so kita makan laa apa y ptot dulu..kalau tak,tertido laa kau masa kelas addmath nanti..i x kuasa nk layan perasaan mengantuk ni...
















nie laa wajihah..kawan aku yang ni sellau jer teman aku makan.sbb kita orang satu kelas nanti...hehe
dan terlupa pulak gambar nad...gambar dia tak dekk..serius terkilan...sbb dia baik woo...



 
aku + anis + miy

oke..miy nie kawan aku jugak..kawan se fb aku..da lama da nk jumpa dia..tapi asyik xdek jdoh jerr...hari tuu kbtulan dapat jumpa dia dkt kbmall...tuu pom 5 minit jerr...terus rasa x puas hati..tp atleast dapat laa juga bertentang mata kan..walaupun miy daa tunjuk muncung sbb dia ckp aku xlyn dia..sure aku ckp,aku pom mcm xtau nk ckp apa dgn dia..sbb tiba2 berdebar..nk tgk pom malu....serius miy!! jgn lerr ngajuk dgn I....I lab you...



notakakiku : miss them.. :) 

2 ngepek:

Norliza Ismail said...

Wah seronoknya ada ramai kawan. Ibu dulu masa sekolah ada 2-3 org je kwn baik sebab pemalu sgt. Sekarang ni rasa mcm rugi plak takde ramai kwn. Kalau tak boleh dok menyembang diwaktu kebosanan melanda. Semoga persahabat korang kekal selamanya.

Kalau sudi jemputlah singgah blog ibu ni.
http://IzaIsmail.com

nur azzariah Mokhtar said...

kawan baik ramai mmg seronok ibu..

ibu...suka laa blog ibu..ada bnyk resepi...sy suka main masak2 ibu...nti bole laa blaja masak2 ambik resepi dkt blog ibu...