Segmen : Review Blog by Budak Jahat

Assalamualaikum....

untuk hari ni,aku rasa mcm rajin laa pulak nak join segmen ni...saja nak buat hilang boring...kepada follower saya yang berminat nak join segmen ni...tekan banner tuu yeaaa.. :)





notakakiku : peace :)

8 ngepek:

Cik Wieda said...

SALAM , thank sis join dan support meyh . hehe :) Nice blog ,IN SHA ALLAH akan direview and good luck dear :D

nur azzariah Mokhtar said...

wassalam..tq wieda..:)

Cik Wieda said...

SALAM , tinggal beberapa jam sahaja lagi segmen Budak Jahat nak tamat . Meh tengok sini senarai peserta dah di-listkan . Jemputlah bw ke blog mereka :)

-->http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-reveiw-blog-by.html

Wahida Fitriah said...

Done follow. Dtg dari segmen yg same
http://wahida-fitriah.blogspot.com/2012/12/segmenreview-blog-by-budak-jahat.html

♕tashyra said...

hai :) dari segmen yg sama,done follow/ mind follow me back?
http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html

btw,jom support my first GA please?http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/1st-ever-giveaway-my-collection.html

nur azzariah Mokhtar said...

done follow all of you...

tq melawat blog nii

Cik Wieda said...

1 dan 2 dah di-review , tgok sapa -> http://dearbudakjahat.blogspot.com/2012/12/review-blog-by-budak-jahat-1-dan-2.html

Ayuni Yusop said...

Haii!

Dari segmen yang sama. Singgah sini!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/12/segmen-review-blog-by-budak-jahat.html