Segmen : Kenape mesti follow? by Paly

Assalamualaikum...

betapa rajin nya pulak aku malam ni..segmen ke 2 aku untuk malam ni....ada sape lagi tak buat segmen..meh aku join kalau segmen tuu xmenyusahkan aku sangat..





blog paly ni bagi aku ringkas jerr..xbanyak benda yang boleh buat aku serabut...lepas tuu aku buka jer blog paly tengok2 ada gambar makanan...paly buat contest kan? oke paly...aku nk join jugak contest tuu..tapi boleh ke idokk?? apa2 pom nak join jugak...and one more,aku suka cara penulisan paly...sebab aku boleh faham..tak macam sesetengah blog yang entah apa2 laa.menulis macam anje2 gtu..lepas tu besar kecik besar kecik tulisan nya....


korang perlu sangat follow blog paly ni sebab aku tgk..rajin benar dia buat segmen dan contest...so,siapa yang rajin tuu...kena laa join segmen dan contest yang dia buat...mana tau kita semua dapat menang contest yang dia anjurkan...kalau menang..suka nyerr akuu!!


btw,korang kena tauu follow blog aku..sebab,aku dalam 2 3 bulan nie aku akan cuba rajin kan update blog aku ni...so,mana tauu aku pom akan rajin macam paly jugak untuk buat segmen dan contest ni....korang kena tunggu....hadiah lumayan akan aku berikan....


notakakiku : jom join contest paly satu lagi.. daaaa dii duuu :)

4 ngepek:

Paly said...

http://www.paly.my/2012/12/segmen-kenape-mesti-follow-by-paly.html

Paly said...

Salam..entri ni dah cukup syarat :)
trime kasih kerana sudi join ^_^

maaf komen kat atas tu, tersalah copy plak :)

nur azzariah Mokhtar said...

hahaha..never mind...

tq paly :)

...iSyA Purple* said...

datang flying2 dari segmen yg same.. done follow! jemput singgah > isyapurple.blogspot.com