Idea tiba2

Assalamualaikum... :)


semenjak 2 menjak nie kan,terlampau banyak laa pulak segmen dan GA yang korang buat kan....dan aku juga x lupa turut korang serta join...

tadi masa kemaskan bilik...tiba2 laa pulak aku terlintas dalam fikiran aku....huurmm,tahun depan aku nak buat GA/segmen laaa... first GA/segmen aku senang jer..tapi x boleh laa aku nak cerita sekarang..nti xpasal2 korang berhempas pulas nak buat benda ni...myb apa yang aku nk buat nie akan menggunakan sedikit masa dan tenaga korang kot...


siapa yang join apa yang aku buat nanti sure korang adalah orang yang sangat2 sporting.... sebab korang berani tunjuk kan aku korang punya..... teeettttttttttt!!!


BERSAMBUNG....


notakakiku : tahun depan yea...jangan lupa follow dan tekan G+ aku oke!! sayang korang ketat2....

2 ngepek:

Nadia Johari said...

wah dh de idea..hhee...bgus tu..sekrg pun rmai yang wat segmen dan GA

nur azzariah Mokhtar said...

idea tuu da lama ada...tapi malas punya pasal...tak terbuat laa..xpe,bulan depan kita buat k...
sbb kt nk tgk,ada lagi tak orang yang sibuk ber GA dan segmen ni..maklumlaa sekolah dah bermulaaa...